När ett äktenskap är bra

Alla som har varit kära vet hur det där pirret i hela kroppen känns när man ska träffa personen, känslan när man kysser varandra och de varma kramarna. Ett förhållande kommer inte vara i det stadiet hela tiden.

Vi kommer att gå igenom flera olika stadier med våra förhållanden, både bra och sämre. Något vi alltid kan göra när vi går igenom dessa är att alltid försöka stå stadigt med vår partner. I ett förhållande ska man vara ett team, har man ett bra och stabilt team så kan man övervinna allting.

Våga ta hjälp

Ibland kan det vara så att förhållandet behöver ta sig igenom en period som är för stort för att vi själva ska klara av det, då är det bra med hjälp. Hjälp finns att få för den som vill ha. Ni kan ta hjälp av en närstående som kan lyssna på vad ni har att säga.

Hur löser ni problemet?

Fungerar inte det så finns det parterapeuter som ni kan besöka. Eller varför inte gå var för sig till en psykolog? Ett tips är att ta hjälp av experter.

Bara för att ens förhållande har en tuff period så innebär inte det att man måste gå isär. Det kan snarare betyda att ni kommer att komma ut därifrån starkare.